Newer Us!

Salam.

Sekali lagi aku ubah template blog aku nih. Bosan alk aku tengok gambar burung tu. haha! Dan kali ni aku ubah jugak nama blog. Takmo ‘sad’2 lagi dah.

This is the new me. This is the new us. The Positively Positive us.🙂

6 thoughts on “Newer Us!

  1. Aku ni plhiv. Baru je diagnosed. At the same time aku baru di risik by this one company. Offer keja dia mmg best. Cuma skrg aku risau kalau diorg akan mintak aku buat medical check up before boleh kerja. Rasanya plhiv mesti ada dilemma ni kan? So apa komen anda?

    1. Tu kena tengok dulu. Biasanya syarikat2 buat mediacal checkup tak termasyk hiv status, kecuali kalau dalam bidang perubatan, makanan dll.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s