I Can, Again!

Salam.

Hamboih, berzaman gak al aku tak update blog nih. Last update masa appointment doc hari tu. Wakakakaka!! Lame giler!!

Anyway, tahun ni aku ada berita yang agak menggembirakan. Menggembirakan pada aku la. Pada korang suam-suam kuku gajah je kot. Beritanya ialah, tahun ni aku DIBENARKAN BERPUASA!! Bagi korang yang follow blog ni dari awal (berangan weh ade follower), mesti korang tau yang dah 2 tahun aku tak boleh berpuasa sebab kena makan ubat setiap 12 jam. Tapi tahun ni doctor aku benarkan aku puasa berdasarkan keputusan ujian darah aku baru-baru ni. Bayangkan la betapa happynyer aku. Giler tak happy??!! Tahun ni tak payah bayar fidyah kot!! Hahaha!!

More to serious note (poyo tak?), aku bersyukur ke hadrat Ilahi sebab aku boleh berpuasa tahun ni. Aku ingat lagi betapa stress aku rasa bila tengok orang lain puasa, tapi aku curik2 masuk toilet makan ubat dengan air paip. Sedih kot mase tu. Seb baik tak nanges. Eh? Tak nanges ke? Ke ade nanges? Ntah. Tak hingat dah aku.

Jadi di kesempatan ini, aku nak ucapkan Selamat Berpuasa kepada kawan2 kat sini. Kepada yang masih tak boleh puasa sebab kena makan ubat, takpe, tahun depan cuba lagi. Harharhar!! (Mcm kuajaq lak)

Babai!!

8 thoughts on “I Can, Again!

  1. Tahniah la Crafoc… teringat aku cerita tahun lepas yg kau tetap nak puasa walaupun tak penuh 1 hari. Waa…Bagus aa…tahun ni boleh puasa penuh ha.. ALhamdulillah.

  2. Untung laaa.. Tahun ni tahun kedua aku tak boleh puasa. Ubat combivir dan nevirapine jadi teman jam 8 pagi dan 8 malam. Hehehehe.. CD4 aku masih dalam lingkungan 350+.. VL setiasa undetecable. Kau makan haart apa ni? Sekali sehati ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s