Another Increase

Salam.

Dah setel jumpa doktor. Tapi yg tak best, jumpa doktor lain. Bukan doktor hensem sado aku yg biasa tu. Geram. Haha!!

Anyway, result hari ni ok. CD4 naik dari 290 (Disember 2013) ke 354. Percentage jugak naik dari 31% ke 34%. Actually doc tu x cakap banyak. Dia check pulse aku je. BP x check pun. Kalau doc yg biasa tu dia akan check BP, heart rate dll. Doc yg ni just tunjuk result blood test, dan dia cakap semua ok. Aku pun terhangguk2 je the anda paham. Padahal takde la paham sgt. Wakakaka!

Ok, sekarang tunggu prescription dr doc, pastu gi menunggu ambik ubat kat farmasi lak. Chow!

2 thoughts on “Another Increase

  1. Salam…eik, cepat nya update. Dan aku rasa macam kau update 2 kali pulak….
    eh eh….masa kau check up tu, dalam bilik Dr tu jugak ke….. Aku rasa macam kau pernah cerita dulu…kena pegi lab ke apa tak ingat.
    ps: Kau tak cerita pasal ubat nya dah…kira sama macam yg selalu tu la kan? Yang size dah jadi simple sikit yg kau cerita hari tu…okay, stay happy, bro!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s