Idea!!

Salam.

Rase semangat nak update blog hari ni!

Aku click “New Post”.

Then aku taip tajuk.

Lepas tu aku blur….

Jadi hasilnya, hari ni takde post.

Tak jadi nak update blog.

Lalalalalalaaaa~~~~

*lariiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk*

2 thoughts on “Idea!!

  1. salam…hohoho….memula semangat..lepas tu taip tajuk. Tajuk pun satu perkataan je…lepas tu blur. Haish.
    Kau jarang pegi Seremban yek? Aku dulu masa duduk Port Dickson, kalau ayah aku ajak gi Seremban, syok oo…. *Tetiba.

    1. Dah lama beb tak g Semban. Sbb mcm bosan je. GSC pun dh buruk. Eh tapi sekarang ade bukak mall baru kan? Yang diorang sambung bangunan terbengkalai tu. Dengar kata dah siap. Cer citer skek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s