Postponing

Salam.

Okay, setel dah ambik darah. Entah kenapa sekarang ni aku suka lak tengok time darah aku disedut masuk ke picagari tu. Padahal aku ni jenis takut darah. Haha!

Sepatutnya aku ambik darah ni minggu lepas, tapi oleh sebab minggu lepas aku super busy ngan keje (feeling2 workaholic), so terpaksa la tunda ke minggu ni. So sekarang aku kena gak tunda tarikh appointment doc yg sepatutnya minggu ni. Kena la tunda ke minggu depan. Jadi sekarang aku kat MOPD utk tunda appointment tu. Oleh sebab nurse yg jaga bahagian appointment2 ni belum sampai lagi, terpaksa la tunggu dia pulak.

image

Gambar tangan yg dah kena cucuk. Aku leh terlupa lak nak snap mase tengah cucuk tadi. Padahal kat rumah tadi dh semangat dh nak snap. Haha! Tadekeje btol!

image

Ni pulak kad appointment doc. Tarikh sepatutnya 30/5/2014. Nak tunda ke 6/6/2014. Lambat la pulak nurse ni. (Motif nak meroyan padahal kul 8 pun belum).

Okay, satu lagi, abaikan post aku sebelum ni yg pasal nak hilang besfren tu. Sebenarnya perasaan aku je. Kawan tu masih macam dulu. Aku je yg feeling2 abandoned lebih. Wakakaka!!

Chow!!

4 thoughts on “Postponing

  1. Salam Crafoc.
    Ha..kan Dr favourite kau dah pindah…ni Dr baru pulak ke lepas ni…kau ni lama nya tak tulis. Ingatkan dah tak layan blog blog ni dah…pergh..
    Gambar gambar yg kau upload tu….adakah sesetengah orang atau aku sorang yg tidak nampak…haish. Kena bayangkan aje la pulak tangan kau yg kena cucuk dengan rupa kad appointment kau tu…haish. Semoga ia tidak berbeza dengan kad normal, sebab kena bayangkan aje.

    Ace-ce-ce…wakaka le pulak….tu bab abandoned tu, hari tu punya la detail kau luah perasaan…huhu….last2 hari ni 2 ayat pendek citer, takder apa-apa…ce ce ce…. Crafoc, ada benda yg kau tak pendam tu… nanti ia akan meletop, bila ada sikiiit je tak kena….tapi takperlah, tu maknanya kau boleh handle lagi.
    Tapi just suggestion, kalau boleh settle apa-apa isu, lagi best kalau settle.

    Okay la bro. Stay happy. Kalau aku jumpa kau, aku belanja maggi.

    1. doc tu tak pindah lagi.. Aku dah watsap dia dah.. Huhu.. Sukeeee!! Aku tengok ok je gambar2 tu.. PC/fon ko yg hang kot.. Kenali baru tu.. Huhu.. Tak sabar nih nak makan megi org belanje.

  2. Teruskan sikap positif bro. Ive read all your posts dan keep following them. Dont lose hope.😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s