Keep E-mailing Me! :)

Salam..

Dalam masa 1, 2 minggu kebelakangan ni, internet connection kat tempat aku ni sangat teruk.. Kadang2 tak dapat bukak emel dan blog langsung.. Dan bila dapat bukak emel, nak reply lak kdg2 tak boleh..

So aku nak mintak maaf pada kawan2 yang ada hantar emel kat aku untuk bertanya khabar mahupun bertanya soalan sebab tak dapat nak reply emel korang secepat mungkin.. Tapi ini tak bermakna aku takkan reply langsung k.. Bila aku ada kelapangan dan internet OK, komfem aku reply.. Lagi2 kalau emel tu tanya soalan pasal HIV dll..

Jadi jangan lak korang give up ataupun tawar hati utk emel kat aku k.. Aku sendirian kat sini, so emel2 dan komen2 korang sangat2 aku hargai..πŸ™‚

8 thoughts on “Keep E-mailing Me! :)

  1. patotla sunyi jek blog ni semenjak due menjak ni…hihi…ktorg tgu ko nye update n pray for ur healthiness….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s