Good News

Salam..

Hari ni merupakan hari aku buat medical checkup.. In fact, aku buat entry ni slps aku jumpa doktor dan sementara tunggu ubat kat farmasi..

Alhamdulillah, CD4 naik lagi menjadi 305.. Doktor pun puji sbb badan aku sihat.. Tak sia2 aku aerobic tiap2 hari dalam bilik.. Aerobic betol2 yer, bukan aerobic ‘lain’!!  Tapi ramai giler org kat hospital hari ni.. Sejam lebih aku tgu, pastu jumpa doktor tak sampai pun 5 minit.. Huhu..

Sejak bulan Februari tahun ni, aku ade start makan ubat TB yg doktor bagi, tp td aku dpt tau yg aku sepatutnya makan ubat tu 6 bulan je.. So ni dah bulan 12, so aku dah terlebih makan.. Nasib baik takde apa2 kesan kat badan.. Aku rasa doktor yg check aku sblm ni lupa nak stopkan ubat tu, so dlm preskripsi ubat masih ade lagi.. Anyway, doktor aku yg biasa ngan aku hari ni dh stopkan ubat tu.. Next appointment bulan Mac 2013 katernyer..

So mood aku hepi hari ni abb CD4 naik lagi.. Yeahoooooo!! Tak sabar nak g Australia thn dpn.. Huhu..

Salam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s