The Time Is Scarce

Salam..

Aku sebenarnya nak mintak maaf sebab :
1. Aku dah lama tak update blog
2. Aku dah lama tak jenguk emel

Untuk pengetahuan korang, hidup aku bukan revolves around HIV semata2.. Aku juga seperti insan lain, ada kehidupan lain.. aku tak dapat nak jenguk emel dan blog buat satu masa, bukan sebab aku malas.. Tapi sebab memang tak sempat..

Jadi aku harap sangat2 agar korang yang hantar emel tu, supaya bersabar untuk tunggu reply dari aku k.. Rasanya tak perlu la bagi ayat yang pedas giler kalau aku lambat reply such as, “Kalau setakat baca je emel tapi tak reply, baik tak payah letak emel ko kat blog”..

Untuk pengetahuan, bukan satu atau dua emel yang aku kena balas dengan penuh berhemah setiap hari.. setiap emel aku perlu baca dan dalami supaya aku dapat faham perasaan org yg hantar emel tu.. bukan boleh reply sesuka hati je..

Jadi kat sini aku harap sangat2 korang faham dengan situasi aku k.. Kalau rasa aku lambat sangat reply emel, korang leh contact Positive Warriors yang lain.. Mereka juga boleh membantu dengan permasalahan anda..🙂

Salam maaf dari saya, pacal yang hina..

Salam..

2 thoughts on “The Time Is Scarce

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s