A Bit Fragile, But Still Staying Strong!

Salam.

Pertama-tamanya, aku nak mintak maaf banyak2 kat korang, sebab :

1. Dah lama tak jenguk blog ni
2. Dah lama tak reply comment korang
3. Dah lama tak jenguk emel crafoc@yahoo.com
4. Dah lama tak update blog

Sori bebanyak k, sebab aku agak sibuk dan disibukki oleh majikan.. Haha!! Anyway, aku masih lagi bernyawa dan masih lagi melangkah di bumi Allah ni, kalau itu yg korang tertanya2..😛

Ramadhan dan Syawal 2012 dah pun berlalu.. Sedar tak sedar, dah 3 tahun aku hidup berpartner ngan HIV nih.. Huhu..

Kepada yang hantar emel kat aku tu, kalau aku tak reply, bukan sbb aku sengaja tak reply k.. Tp sbb aku tak perasan emel korang.. Kadang2 ada yg masuk spam folder.. Nape tah, aku pun tak tau.. Tu kena tanya Encik Yahoo..

Anyway, selepas Syawal hari tu, aku ditimpa satu lagi musibah iaitu, aku dijangkiti sifilis lak.. Adeiii.. Terpaksa buat prosedur LP (Lumbar Puncture), iaitu prosedur ambil air tulang belakang.. Sakit woooooo.. Lepas tu pulak, terpaksa ambil injection penisilin yang sangat sakit seminggu sekali selama 3 minggu.. Alhamdulillah, semalam last injection.. Punya la sakit sampai aku termenanges depan doktor pompuan tu.. Buat malu je nanges..😛

Tapi sekarang aku rasa aku dah makin sembuh.. Just batuk2 je.. Musim kot sbb ramai org batuk2 sekarang nih.. Takkan batuk pun nak salahkan HIV kan.. Sian dia.. Tak bersalah pun..🙂

Ok, aku janji aku akan cuba bukak blog ni dan emel aku tu tiap2 hari kalau sempat.. Rase bersalah sangat2 sbb tak reply emel2 korang yg mengharap balasan untuk pertanyaan2 korang tu.. Aku mintak maaf k.. Ikhlas ni..

Salam..🙂

*Stay Strong Warriors!*

2 thoughts on “A Bit Fragile, But Still Staying Strong!

  1. suka betul tagline yang kat hujung entry tu. Stay strong worriors. yeay !!

    elok lah dah getting better. jaga diri elok elok. semoga perjalanan di atas muka bumi ini dipermudahkan olehNya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s