Next Appointment

Salam..

30 Mei nanti (Rabu ni), aku akan pergi buat blood test yang berikutnya kat Hospital Seremban.. Harap2 result kali ni positif la.. Harap2 CD4 naik.. Harap2 VL turun.. Harap2 effect Neviraphine pada hati berkurangan.. Semuanya aku hanya mampu berharap.. Dan berdoa..

ps : klu ade sesiape yg free, jom la lepak sama..๐Ÿ™‚

Salam..

12 thoughts on “Next Appointment

  1. Insyaallah kebiasaannya kiraan CD4 akan naik tak banyak… sikit… VL pun biasanya akan turun selagi ubatan yang ditelan mengikut waktu yang tepat. Insyaallah semua akan ok…

  2. on 12 till 14 bln nih, kawan akan turun ke seremban.. kalo rasa nak lepak2, having chit chat… kontek2 arr kawan, emel la yer dulu… nak gak rasa chit chat ngan komuniti nih….

  3. Salam kenal. Akak doakan anda sentiasa ceria dalam hadapi dugaan ini.. akak support all of u 100%. Allah duga hanya mereka yang mampu bermakna anda semua makhluk yang disayangi Allah. Akak akan jadi mata yang sentiasa membaca luahan anda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s