I Fainted!

Salam.

Tengahari tadi, selepas balik dari Solat Jumaat, dah salin2 baju semua, aku ke bilik air utk buang air kecil.. Selepas je buang air, ketika aku bangun dari tandas duduk tu, tiba2 jantung aku berdegup dengan sangat laju..

Pandangan aku jadi kabur dan aku hilang kawalan badan.. Sedar2 je, aku dah terbaring kat depan pintu bilik air dengan dahi yang sakit.. Aku rasa aku dah pengsan dan mungkin kepala aku terhantuk ke pintu semasa aku jatuh..

Takutnya aku rasa masa tu.. Aku bangun perlahan2 dan terus baring kat atas katil to catch my breath. Aku rasa ni 1st time aku pengsan kot.. Sebelum ni rasenye tak pernah..

Harap2 takde apa yang buruk berlaku kat aku..

8 thoughts on “I Fainted!

  1. Penat kut, kadang-kadang tubuh badan kita penat tapi kepala kita kuat dan ligat berjalan. Insyaallah tak da apa tu. Walau bagaimana pun cuba check dg doktor lah tanya sebab sebenarnya tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s