It Is Now….

Salam..

Hari ni genap 2 minggu selepas kali terakhir aku buat blood check.. So aku pun SMS doktor aku pagi tadi, dan jawapan yang aku terima sangat mengecewakan.. CD4 aku jatuh dan aku mesti mulakan HAART dengan segera!! Ni aku tunjuk perbualan SMS aku dgn doktor aku..

Yer, aku mengaku aku memang mengada2.. Tapi aku mmg serius takleh jumpa org lain.. Aku takut aku nangis.. At least klu dgn doktor aku nih, dia dah faham aku..

Akhirnya sampai masa aku kena makan ubat.. Aku tak sangka secepat ni…😦

12 thoughts on “It Is Now….

  1. sabar ye awak…. saya doakan untuk awak….. moga Allah permudahkan segala urusan awak… BTW, saya pun risau jugak…. nak kena ulangi kali kedua pada 21 Feb ni…. saya dah buat blood test 3 bulan yg lalu, result negatif.. tapi doktor kata saya kena g buat blood test lagi.. now dah masuk bulan ke 5 dah… banyak juga simptom2 yg ada… maybe paranoid or ada penyakit lain…..

  2. dengo cakap doktor ya…kalau perlu start makan ubat awak kena makan JANGAN JADI SEPERTI SAYA DULU… moga segalanya berjalan lancar esok….

  3. Nice Doctor. Hopefully your health become better. Dont forget to pray and solah. Allah always with you.

  4. 1 mlm menghabiskan baca blog anda.. ulang baca berbelas2 kali.. (tak perlu approve lah komen ni, ckup sekadar anda tahu sy betul2 simpati – satu2 benda yg saya mampu lakukan).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s