He Who Once Was There….

Salalm..

Aku masih teringat dia.. Dia yang dulu pernah memberikan aku semangat.. Dia yang muncul dari blog ini.. Dia yang mengatakan segalanya akan ok…….

Tapi sekarang, dia dah tiada.. Dia dengan tanpa amaran, telah beralih.. Dia yang pada mulanya ingin membantu, akhirnya menambah luka..

Tapi, walaupun mengingatkan dia aku sedih, tapi aku tetap akan teringatkan dia.. Dia yang pernah buat aku gembira.. Dia yang manis sekali ketika tersenyum..

Biarlah dia mencari kebahagiaan dia.. Aku sedar aku tak mampu untuk memberikan kebahagiaan tersebut.. Aku jijik pada dirinya, pada dunia……..

2 thoughts on “He Who Once Was There….

  1. Stay strong. Org yg aku harapkan time aku perlukan dia terus buang aku bila tau aku HIV+. Too crucial to accept the fact..
    Yelahhhh. Sape nak org yg ada HIV+ kan. Risky. Aku pun kena belajar adapt hidup skrg.. Belajar menerima kenyataan yg hidup aku dah berubah, physically and mentally.
    Baru 2 bln lepas berat aku 67KG. Skrg, ari ni, saat aku menulis ni, berat aku 55.8KG je. Bygkan laaaaa. Susut mendadak. Malu tgok diri sendiri kat cermin. Tp sebab gara2 ubat pneumonia ni, yg aku makan 48 biji per day ni, muka aku jadi kembang (moon-shaped). Kelakar.. Kembang mcm ada air. Effect ubat.

    1. Huhu.. Takpe, nt dh sihat sket, ko tambah la balik berat badan tu.. Aku lak sejak makan ubat, berat makin naik.. Risau lak aku.. Dlu 55kg, skrg dh 58kg.. Errrr..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s