Another Bloody Session

Salam.

Esok, genap la 2 minggu sejak kali terakhir aku buat blood test yg latest.. Agak nervous menunggu keputusan dari doktor esok.. Harap2 semuanya masih ok.😦

Dah lama aku tak update blog ni.. Makin lama makin malas……………..

9 thoughts on “Another Bloody Session

    1. thanks AHP.. baru 2 hari lepas buat emergency blood check sbb result latest blood check tu sgt mendukacitakan.. CD4 jatuh teruk, dari 400++ ke under 200.. So klu result blood test emergency ni menunjukkan penurunan lagi, kena start HAART immediately..😦

  1. Banyakkan bersabar dan solat hajat. Mudah-mudahan Allah memberkati dan memberi cahaya hidapayah-Nya untuk anda.

  2. Jangan anda berputus asa dgn ujian yang menimpa. Berkongsilah dengan kami kerana anda memerlukan sokongan, nasihat dan pandangan. Jangan memendam sesuatu masalah dan cuba minta bantuan. Insya-Allah, nasihat yg diberi akan menjadi aura kekuatan dalam hidup anda.

  3. salam bang..semoga tabah selalu menghadapinya..camne result,jgn lupe pesanan doktor,jga diri,berdoa la selalu padaNya..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s