Oooppss!! It Has Been 3 Months!!

Salam.

Sedar tak sedar (memang tak sedar pun), rupanya dah lebih 3 bulan sejak last time aku buat blood test. Last blood test pada 20 Julai, dan hari ni dah 20 Oktober. So dah genap 3 bulan. Nampaknya aku kena la apply satu lagi cuti pada hari Rabu.

Eh jap, Rabu minggu depan (Deepavali) tu hospital bukak ke? kalau bukak, leh aku gi je masa tu.. Harap2 kali ni, peristiwa ditanya soalan2 hampeh tu tak berulang. Dah penat la nak buat muka seposen.😛

8 thoughts on “Oooppss!! It Has Been 3 Months!!

  1. salam bang..
    buat pekak je kalu diorang tnye soalan2 hampeh tu..
    yang paling penting rawatan dan nasihat2 dari doktor,
    kalau dorang tanye soalan2 hampeh tu abg senyum jerr..hehehe

  2. moga shabat sabar dan tabah selalu.
    insyaAllah result memuaskan.
    apa2pun kita tetap lawan virus ni dan jgn sesekali biar org ckp bukan2 sesuka hati.
    kali ni sahabat kena lawan.

    1. Maksud MENS, test HIV ke? Tempoh pengeraman virus kdg2 ambik masa 6 bulan, so ya, mmg boleh jadi mereka yg sblm ni test negatif, akan jadi positif..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s