Memories, Brought Back….

Salam..

Bila aku baca balik post2 terawal aku dalam blog ni, rasa sayu sangat. Teringat balik detik2 permulaan masa aku disahkan HIV+..

Teringat semula detik2 aku menangis dalam ofis, berbuka bersama keluarga dalam keadaan HIV+, berjumpa dgn orang2 yang tak sensitif masa buat blood test dan macam2 lagi. Betapa peritnya tu semua.. Aku harap orang lain takkan lalui apa yang aku dah lalui……..

7 thoughts on “Memories, Brought Back….

  1. Salam bang,,
    Yang lepas biarkan berlalu bang,buat yang terbaik untuk akan datang..
    dah start HAART ke bang??
    Nk hadiah? bagi la alamat.. ;=)

  2. huh, ye lah pc tu dh buat hal.
    leh lak tinggal komen melalui netbuk murah ni hah.

    moga sabar dan tabah selalu.

    p/s- dlm sedih2 pun, entries lama tersebutlah antara yg memberikan kekuatan kpd saya.

  3. KISAH YG HMPIR SAMA DGN AZAM. LEBIH PARAH LG KLU BERDEPAN DGN DOKTOR YANG TIDAK PROFESIONAL. SABAR DAN REDHA SJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s