An Idea Full Of Blessing

Salam.

Tadi aku tengok2 blog dari hivresearcher, iaitu blog akuhivpositif.blogspot, dan entry terbaru beliau sangat2 menarik perhatian aku! Beliau mencadangkan untuk mengadakan support group (kumpulan sokongan) untuk HIV people dan orang2 yang prihatin (tak semestinya HIV+), dan juga idea untuk buat gathering ala2 family day untuk kita.

Aku memang suka sangat dengan kedua2 idea tu, dan aku akan sokong rancangan ni. Aku harap pengkomen2 dan pembaca2 blog aku ni juga dapat memberikan sokongan. Jom la kita support idea2 tu, especially yang gathering tu. Leh jumpa dan berkenalan.๐Ÿ™‚

Untuk entry tu, korang leh gi ke blog tu atau klik kat sini.

So kawan2 kat sini yang aku sangat sayang iaitu Fais@, Si nakal andi, gugu, hivfighter, meyo, Ahmad Suparjo, mizan dan lain, leh la join!!๐Ÿ™‚

9 thoughts on “An Idea Full Of Blessing

  1. wow, dhsyat pnye sokongn,
    t kasih shbt.
    “Daripada shbt utk shbt”
    kita tunggu respon kwn2 lain dulu.
    Kalau stakat 4,5 org, dtg umh saya je la,
    guesthouse pcuma ada mnnti๐Ÿ™‚

  2. Orait, xde masalah. Just bagitau je bila dan dimana. Aku check schedule aku. Kalau x busy dan x clash ngan plan lain, aku wajib ada kat situ punyalah. See ya!

    1. yer la.. Ko antara pengkomen tegar kat blog aku ni.. Klu aku kaya, aku dh belanja korg2 ni makan.. Seb baik aku miskin.. Haha!! Psl checkup tu, jgn risau sgt k..๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s