Back On Track!!

01/03/2011

Salam.

Sedar tak sedar dah 6 bulan aku tak update blog ni.. Mgkn sebab aku dah catch up with my life, so aku makin busy utk lebih memeriahkan hidup aku yg tak seberapa ni.. haha!!

 

Tapi yang aku tak berapa suka, dah 6 bulan gak la aku tak buat blood test.. Bukan sebab aku takut ke hapa, tapi sebab doktor yang aku biasa tu takde di Malaysia buat sementara waktu ni, jadi aku malas nak buat blood test ngan doktor lain.. Aku just harap bila doktor aku dah balik sini nanti, result blood test aku tak teruk..

 

Ok la, tu je utk kali ni..

chow!!!

13 thoughts on “Back On Track!!

    1. ye ke? sorry, tak perasan sebab dah lama sangat tak jenguk blog ni. sekejap lagi saya tengok ya. Nak baca komen2 yang lain dulu.

      1. Saya doakan supaya saudara sentiasa berada dalam keadaan sihat disamping keluarga. Jangan putus asa atau putus semangat. Percayalah, setiap yang berlaku di dunia ini ada hikmah dan rahsia yang perlu dicari. Saya ingin berbicara lanjut dengan saudara berkaitan dengan perkara ini. Sekiranya tidak keberatan, bolehlah add saya di ym menggunakan alamat email yang telah saya berikan. Salam hormat daripada saya.

        Best Regards

        Mohd
        27-April-2011

        Kuala Lumpur Malaysia

  1. Byk yg sy da baca dr pengalaman saudara. Sy da byk kali wat HIV test hampir 3 tahun alhmdllh masih negatif dan 3 tahun lepas la last exposure sy. Bole sy tahu condition kesihatan sepajang hidup positif, ade ke anda mengalami, mulut kering, sakit perut dan lain2 complication? logic ke antibody test terlalu lame diambil utk kesan HIV atau benarkah window period dia 3-6 bln??sy 3 tahun lemah utk teruskn hidup confius dgn status – atau sy ade mcm2 penyakit da pd bdn ni tetapi alhmdllh ujian HIV masih lagi –

    1. Setakat ni memang belum ada tanda2 yang penyakit tu datang menyerang. Memang betul window period tu antara 3-6 bulan. Alhamdulillah anda masih negatif.πŸ™‚

    1. setakat ni xde lagi sbb masih dikira awal.. tak tau la akan datang.. yg penting, skrg saya fikir HIV ni same je mcm penyakit lain.. utk melawan penyakit tu, makan la ubat.. huhu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s