Is it me or is it the HIV? Oh, it’s ME!!

07/07/2010 – Rabu

Salam.

Masa utk post baru! sebenarnya aku terlupa bila last aku buat blood test, so aku pun bukak la blog ni. Rupanya April. So bulan Julai ni dah 3 bulan, jadi aku kena la buat blood test lagi.

Aku memang pelupa!

Sifat pelupa ni bukanlah disebabkan oleh HIV yg aku ada ni, tp sebenarnya aku mmg pelupa sejak di bangku sekolah lagi. Aku selalu lupa nama orang, alamat, no. telefon penting (rumah), lupa buat keje sekolah, dll. Org cakap, aku pelupa sebab otak aku lebih kepada logic. Ye ke camtu? Memang la aku suka matematik dan aku selalu score dalam math mase kat sekolah (even mase aku kat UiTM yg aku sempat belajar 1 sem tu je pun, aku score A+ dlm subject Business Math dalam semua test dan final exam), tapi aku rasa otak aku lebih berfikir ke bidang kreatif. Aku suka melukis, dan kepala aku selalu ada idea2 pelik.

Apa-apa pun, korg jangan risau. HIV takkan membuat seseorang tu jadi pelupa (agaknya laaaa).🙂

Oleh kerana dah 3 bulan aku buat blood test, jadi aku akan buat lagi blood test pada 14 Julai 2010 ni. Wish me luck!! And I mean IT!!!!

Salam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s