aku positif???…….. (6)

06/10/2009 (Selasa)

Sesuatu yang membengongkan berlaku..

Aku ada citer pasal aku g buat checkup seminggu lepas raya kat hospital Seremban, dan aku kena datang balik untuk buat blood test.. Yang bestnya, mati2 aku ingat blood test tu esok (07/10/2009).. So aku pun ngan konfidennye mintak cuti dr bos aku seminggu awal.. konon2nya takut cuti x approve..

Tapi ptg semalam mase aku sms ng kwn aku, aku terpikir, “betul ke blood test aku 07/10/2009?..” so mlm td aku pun check la balik form yg hospital bagi sebab dlm tu diorg ade tulis tarikh appointment aku yg seterusnya.. to my awe, it is on 14/10/2009!!! haha!! so dengan kelam kelibutnya aku call bos aku ckp nak mintak postpone cuti ke minggu depan.. Bos aku bantai gelakkan aku.. hampeh tol.. tp dia bg cuti mgu depan.. pagi td dia siap kol lg, tanye aku betol ke nak postpone.. siot je.. hehe..

so tu he la yg aku nk bgtau.. semoga korang terhibur membaca ke-kelam kabut-an aku ni.. huhu..

salam..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s