Aku positif???…….. (3)

Assalamualaikum…. Sambung lagi.

02/09/2009 (Rabu)

Sejak 5,6 hari lepas, sesuatu berlaku pada aku tiap2 malam (bukan mimpi basah). Aku akan terbangun dr tido dalam kul 2,3 pagi, dan masa tu aku akan mengalami selsema, batuk dan sakit mata yg agak teruk gak la.. Sebab tu sekarang ni bila aku bangun tido je, mesti hidung aku tersumbat, tekak sakit dan mata merah. Aku rasa virus dalam badan aku ni dah mula menunjukkan taringnya. Tp tu aku rase je.. ntah2 mmg aku nak kena sakit camtu kan.. haha.. Sekarang ni aku kat opis, dengan mata yang merah sebelah.. dh mcm cyclops.

Ramadhan dah pun masuk hari yg ke 12, maknanya dah 12 hari kita berpuasa. Sejak 1st day tu, aku just terawih 7 malam je.. Semua mase aku kat kampung.. Bila aku balik umah sewa, malas sgt nk g terawih.. Klu kat kampung tu, masjid dekat je ng umah aku, so aku suka jalan kaki je.. Tp kat umah sewa masjid jauh la pulak.. kena bawak kete.. pastu nk kena cr parking lg.. tu yg malas tu.. (klu dh malas tu mcm2 alasan kan.. haha.. )

Walaupun Pusat Zakat kat depan opis aku ni je, tp aku masih belum bayar zakat fitrah lg.. biase la, org melayu, suka bertangguh. haha.. Abg Pusat Zakat tu dah jeling2 je.. lantak dia la.. yg penting aku bayar gak nanti.. RM6.50 je pun..

Aku dh x tau nak tulis ape, sebab aku post hari ni pun hanya utk bgtau ttg sakit2 mase tido tu je.. bye..

Wassalam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s